Baby born starší brat

Baby Born, Baby Annabell | Kód: 989-1006
Dostupnosť
Skladom
66,99 €
55,83 € bez DPH
Merná jednotka: ks (ks)

Baby born starší brat

 

Starší braček je nielen najlepším bratom na svete, ale tiež tým najlepším kamarátom, akého si BABY born môže priať. Veď aj na jeho pruhovanom tričku nájdeš nápis „Cool Friends“. Malý nezbedník si k nemu vzal džínsy v ošúchanom štýle a modré tenisky. So strapatými vlasmi, ktoré mu vykukujú spod čiapky, vyzerá skvele. Hnedé vlasy si vždy prečeše svojím hrebeňom. Starší braček je veľmi pohyblivý a vďaka ohybným kolenám dokáže sám stáť. Preto sníva o kariére profesionálneho skateboardistu. Na tréning si so sebou vždy berie športovú fľašu, aby mohol vodou uhasiť smäd. Akonáhle sa napije vody, dokáže sa aj rozplakať, keď sa mu nejaký trik nepodarí alebo keď si udrie nos. Plače však iba v prípade, keď ho dievčatá nevidia. Po športovom výkone vkĺzne do BABY born Vane (predáva sa samostatne) a vykúpe sa. Špecifikácia: Funkčná bábika Starší braček BABY born s veľkosťou 43 cm je oblečený do trička, nohavíc, čiapky a topánok. Má nádherné kvalitné vlásky a pohyblivé telíčko. V krásnom modernom oblečení. Panenka – chlapček má 6 funkcií, ktoré fungujú bez batérií. Flexibilné kolenné kĺby pre skvelú pohyblivosť. Vie sama stáť. Vie piť vodu. Vie roniť bábikovské slzy. Môže sa kúpať. Má vlásky. Starší braček BABY born je anatomicky korektný.

Súčasťou balenia sú 4 doplnky: detská fľaštička, hrebeň na vlasy, 2 náramky – jeden pre bábiku a jeden pre jej malú mamičku.

Materiál: „Soft Touch“ – telíčko z mäkkého a príjemného plastu.

Staršiemu bračekovi BABY born pristanú všetky oblečky pre BABY born veľkosti 43 cm a môže sa hrať so všetkými doplnkami pre BABY born veľkosti 43 cm. K bábike je možné samostatne dokúpiť ďalšie produkty z rozsiahlej ponuky oblečenia a doplnkov. Rôzne hry s bábikou BABY born povzbudzujú predstavivosť a bolo preukázané, že podporujú rozvoj spoločenských zručností a hodnôt, ako je zodpovednosť, komunikácia a empatia. 

Vhodné pre deti od 4 rokov.

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty