Bruder 03190 Traktor Case

BRUDER | Kód: 3190
Dostupnosť
Skladom
59,99 €
49,99 € bez DPH
Merná jednotka: ks (ks)

Bruder 03190 Traktor Case

 

Rad Optum ponúka výkonné, kompaktné a veľmi obratné traktory s vynikajúcim pomerom výkonu a hmotnosti. Tieto modely zvládnu každú prácu s maximálnym výkonom, účinnosťou a spoľahlivosťou a zaujmú svojím novým dizajnom. Z hľadiska dizajnu, funkčnosti a kvality nový model od spoločnosti Bruder v ničom nezaostáva za predlohou, verný mottu - ako skutočný.
Kabína vodiča je plne presklená a dvere sa dajú ľahko otvárať. Odklápacia kapota poskytuje výhľad na pôsobivý motor. Vynikajúcu ovládateľnosť a komfort jazdy zabezpečuje zabudovaná výkyvná náprava a predĺženie riadenia, ktoré možno používať cez posuvnú strechu. Na rozšírenie tohto modelu je možné namontovať čelný nakladač (č. tovaru 03333), ako aj zdvojené pneumatiky (č. tovaru 03317). Vďaka výškovo nastaviteľnému zadnému spojovaciemu zariadeniu možno použiť všetky prívesy profesionálneho radu. Pre ešte väčšiu zábavu pri hre sú pripojené nové odnímateľné kolesá.
Na tento traktor sa samozrejme hodia všetky poľnohospodárske prívesy a poľnohospodárske náradie BRUDER. Ako voliteľné príslušenstvo možno pripojiť model so svetlom a zvukom (č. výr. 02802), ktorý rozšíri hodnotu hry.


Vhodné od 3 rokov
Mierka
1:16


 

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty