LEGO 10995 Spider-Manov domček

Lego Duplo | Kód: 2262-2279
Dostupnosť
Nedostupné
23,50 €
19,58 € bez DPH
Merná jednotka: ks (ks)

LEGO 10995 Spider-Manov domček

Superhrdinovia od 2 rokov môžu vyraziť do akcie v hrách na svojich obľúbených pavúčích hrdinov vďaka stavebnici LEGO® DUPLO® Marvel Spider-Manov domček (LEGO 10995). Stavebnica je inšpirovaná seriálom z kanála Disney+ a deti si v nej môžu zinscenovať svoje obľúbené scény – zachraňovať mačku, polievať rastlinu krhličkou a sledovať, ako rastie.
Praktická stavebnicová hračka pre nápadité deti Malí fanúšikovia Spider-Mana v tejto stavebnici objavia množstvo zábavnej inšpirácie. Dodáva sa s 3 figúrkami – Spideym, Ghost-Spider a mačkou Bootsie – ako aj rastlinkou, ku ktorej môžu deti pridávať kocky a sledovať, ako tak rastie, pavučinou, na ktorej môžu superhrdinovia prelietavať okolo lampy ako v seriáli, a otváracími dverami a oknami, ktoré môžu zvedavé deti ľahko preskúmať.
Zábava pre malých superhrdinov – Predškoláci od 2 rokov, ktorí zbožňujú akčné hry, si môžu pretvoriť scény zo svojho obľúbeného seriálu z Disney+, Spidey and His Amazing Friends, v Spider-Manovom domčeku LEGO® DUPLO® Marvel (10995)
Doplnky na hry plné nápadov – Set obsahuje figúrku Spideyho, Ghost-Spider a mačku Bootsie, rastúcu rastlinku, krhlu na polievanie, pavučinu a budovu s otváracími dverami a oknom.

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty