Mercedes elektrické auto

INÉ CHLAPČENSKÉ HRAČKY | Kód: 2879-2896
Dostupnosť
Skladom
282,90 €
235,75 € bez DPH
Merná jednotka: ks (ks)

Mercedes elektrické auto

 

Červený Mercedes G63 na batériu Detská verzia Mercedes G63 AMG na batériu bude skvelým darčekom pre každého malého chlapca, ktorý sa rád hrá so všetkými možnými autami. Mercedes G63 AMG v plnej veľkosti bol pôvodne navrhnutý pre armádu, a preto vďačí za svoj hrboľatý, hrubý tvar, ktorý neumožňuje zameniť ho s iným modelom. Ostré línie nájdeme aj v dizajne batériovej verzie Mercedesu G63 AMG pre deti.

Prečo sa oplatí vybrať si vojenský Mercedes G63 AMG v červenej farbe? Odporúčame kvôli: – oficiálnej licencii koncernu Mercedes-Benz Daimler AG, – strohému dizajnu odkazujúcemu na vzhľad plnohodnotného Mercedesu G63 AMG, – kombinácii jazdného komfortu a zábavy, – napájaniu s vysoko- kvalitné komponenty, – rozmanitosť v podobe zvukového panelu alebo LED osvetlenia. Červený Mercedes G63 AMG je skutočnou kombináciou spoľahlivosti, najvyššej kvality a vojenského dizajnu. Toto vozidlo sa osvedčí ako pri každodenných cestách po sídlisku, tak aj pri víkendových výjazdoch mimo mesta.

Pod kapotou dva motory s výkonom po 45W v kombinácii s 12V4, 5Ah batériou umožňujú jazdiť rýchlosťou 3 až 5 km/h, čo určite zaujme nielen malého vodiča, ale aj okoloidúcich. podľa K pútavým dizajnovým prvkom Mercedesu G63 AMG patrí vertikálne tónované čelné sklo, rovné dvere s vnútorným zamykaním, lesklé rebrá, ktoré tvoria masku chladiča a vysoká svetlá výška zvýrazňujúca dezénové kolesá zdobené striebornými krytmi kolies. Jednoduché, červené farby sú rozbité čiernymi detailmi v podobe okenných rámov, ozdobných líšt a zrkadiel, ako aj chrómovými, lesklými vonkajšími stupačkami. Vo vnútri vojenského Mercedesu sa nachádza mäkká pohovka potiahnutá prešívanou ekokožou a nastaviteľnými bezpečnostnými pásmi. Na palubnej doske nechýba otočný volant podpísaný logom s trojcípou hviezdou, imitácia ukazovateľov vrátane rýchlomera a otáčkomera, či hudobný prehrávač s FM rádiom, slúchadlami, USB alebo pripojením na pamäťovú kartu. Toto riešenie spríjemní každú cestu a umožní dieťaťu cítiť sa ako v skutočnom aute.

Masívny Mercedes G63 AMG vo vojenskej edícii bude splneným snom každého malého chlapca – sme si istí, že sa bude páčiť aj jeho rodičom a starým rodičom. Obsluha vozidla je mimoriadne jednoduchá. Batoľaťu stačí stlačiť štartovacie tlačidlo, chytiť volant do rúk a stlačiť plyn. Je to pripravené, môže sa pokračovať. Ak však chcete svojmu batoľaťu pomôcť, použite 2,4G diaľkové ovládanie, ktoré je súčasťou súpravy, vďaka ktorému budete môcť plne prebrať ovládanie vozidla a urobiť tak veľa radosti niekoľkoročnému dieťaťu. . Červený Mercedes G63 AMG má certifikát CE a je vyrobený z certifikovaných materiálov. Elektrické autíčko vyčarí úsmev na tvári žiadneho malého dieťaťa.

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty