Školský batoh BEBE 22001 G

Školské tašky a batohy | Kód: 2303-2320
Dostupnosť
Skladom
72,90 €
60,75 € bez DPH
Merná jednotka: ks (ks)

Školský batoh BEBE 22001 G

Pokiaľ máte doma naozaj malé drobné dievčatko s výškou okolo 115 cm, ktoré sa chystá do prvej triedy, je pre vás ideálnou voľbou pevná, stabilná, jednokomorová aktovka BEBE. Tá je priamo určená pre najmenšie a najdrobnejšie dievčatká v 1. a 2. triede ZŠ.

Aktovka BEBE je menšia, než ostatné tašky z našej ponuky. Na výšku má 37 cm. Pohodlne sa ale do nej zmestia dosky A4 aj všetko potrebné minimálne pre prvé dve triedy ZŠ.

Chrbát aktovky BEBE je polstrovaný, anatomicky tvarovaný a je vystužený ľahučkým hliníkovým rámom. Ramenné popruhy sú taktiež polstrované a anatomicky tvarované. Na drobný chrbát vašej školáčky aktovku správne nastavíte vďaka uťahovaniu ramenných popruhov. Najprv je potrebné ich utiahnuť podľa dĺžky chrbta v ich spodnej časti a potom k ramienkom v hornej časti popruhov. Dlhé konce popruhov uchytíte k telu popruhu pomocou magnetu, ktorý sa nachádza v koncoch popruhov.

Jedniná hlavná komora aktovky BEBE uľahčí dieťaťu organizáciu a rozdelenie všetkých školských pomôcok vo vnútri aktovky. Vnútorný priestor aktovky BEBE je členený na tri časti žltými nepriepustnými prepážkami. Vnútri hlavnej komory nájdete aj organizér – napríklad na uloženie čipových kariet, ceruzky a ďalšie drobnosti. Navyše je tu aj malé uzatvárateľné vrecko na zips. Fľašu s pitím odporúčame umiestniť na bok aktovky do vrecka, ktoré je schované pod zipsom.

V prednej časti aktovky BEBE nájdete ďalšie dve vrecká na zips. Na hornej kapsičke je našitá blikačka, ktorá môže svietiť alebo blikať v troch programoch. Vnútri horného vrecka nájdete menovku a malé sieťové vrecko na zips. Do horného vrecka sa zmestí aj peračník PENN 22001 alebo krabička na desiatu. Spodné vrecko je menšie, zhltne potrebné drobnosti ako kľúče alebo vreckovky.

Samozrejmosťou je dostatok reflexných prvkov na všetkých stranách aktovky aj ramenných popruhoch. Rovnaký strih aktovky vyhral v roku 2017 test MfDNES!

Hlavná charakteristika:
- anatomicky tvarovaná pevná zádová část
- záda zpevněná výztuhou
- stabilní základna
- nastavitelné ramenní popruhy a hrudní pás

Ďalšie vychytávky:
- uško s plastovou rukoväťou na prenášanie aktovky v ruke
- pútko na zavesenie aktovky na háčik na lavici
- záter proti dažďu
- odolné dno aktovky z pevného materiálu TOPDURA
- plastové nôžky
- aktovka bola testovaná v ITC Zlín, kde prešla na jednotku

Aktovka BEBE má najstabilnejšiu základňu zo všetkých našich tašiek. Napriek tomu, aby sa nevyvracala, odporúčame aj u nej dávať tie najťažšie učebnice či dosky na zošity čo najbližšie k chrbtu.

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty