TOPGAL BAZI 22003 - G - ŠKOLSKÁ TAŠKA

Školské tašky a batohy | Kód: 2699-2716
Dostupnosť
Skladom
71,90 €
59,92 € bez DPH
Merná jednotka: ks (ks)

TOPGAL BAZI 22003 - G - ŠKOLSKÁ TAŠKA

 

Ľahký batoh pre malé školáčky na prvom stupni základnej školy s dvoma komorami a dvoma prednými vreckami. Ku školskej taške Vám automaticky pribalíme vzdelávaciu hru za 10,99 € The Brainy Band.

Hlavná charakteristika:

  • pevná tvarovaná zadná časť
  • nízka hmotnosť pod 1 kg
  • množstvo reflexných prvkov
  • nastaviteľné ramenné popruhy a hrudný pás

BAZI je nový strih tašky, ktorý sme uviedli na trh v roku 2021 a osvedčil sa! Preto sme ho tento rok vyzdobili motýľmi a kvetmi na tmavomodrom pozadí. Ľahká dvojkomorová taška BAZI dobre padne všetkým dievčatám na prvom stupni základnej školy. Do jej dvoch priehradiek a dvoch predných vreciek sa zmestí všetko učivo minimálne prvých troch ročníkov základnej školy. Páči sa vám?

Taška BAZI neváži ani kilo, takže je určená pre najmenšie deti. Do dvoch komôr sa zmestí všetko učivo a do dvoch predných vreciek občerstvenie, puzdro na ceruzky PENN 22003 v rovnakom dizajne a ďalšie drobnosti.

Chrbát batohu BAZI je anatomicky tvarovaný z mäkkej tvarovanej peny. Ramenné popruhy sú anatomicky tvarované, mäkko polstrované a dajú sa utiahnuť v hornej a dolnej časti. Vďaka tomu ich môžete správne nastaviť aj pre drobný chrbát malého školáka. Výškovo nastaviteľný hrudný popruh zaručuje, že popruhy neskĺznu ani z úzkych ramien.

Taška BAZI má dve hlavné priehradky. Zadná priehradka je širšia, dajte do nej najťažšie šlabikáre a učebnice pre prvý stupeň. Do užšej prednej komory sa zmestí všetko ostatné a určite využijete aj praktické sieťované vrecko na zips a menovku. Zadná priehradka tašky je určená na najťažšie šlabikáre a učebnice pre prvý stupeň. Do prednej priehradky sa zmestí všetko ostatné a určite využijete praktické sieťované vrecko na zips a menovku.

Na prednej strane batohu sú dve praktické vrecká. Hlboké predné vrecko je ideálne napríklad na box na občerstvenie ZOLA. Vo vrecku nájdete aj odnímateľnú karabínku na kľúče. Na vrecku je našité aj malé vrecko na drobnosti. Ale zmestí sa do neho aj peračník PENN 22003.

Na oboch stranách tašky nájdete vrecká na fľašu na pitie. Pohodlne sa do nich zmestí naša fľaša ZIVA. Batoh BAZI je bohato vybavený reflexnými prvkami, ktoré oceníte najmä v zime. To, ako batoh svieti vo svetle reflektorov, môžete vidieť na detailných fotografiách, kde sme batoh odfotili v tme.

Niečo navyše:

  • zábrana proti dažďu - látka nepremokne
  • odolné dno TOPDURA s nožičkami
  • popruh na nosenie batohu v ruke a popruh na lavicu
  • taška bola testovaná v ITC Zlín a obstála na výbornú

Náš tip:

Taška je jedna z najľahších v našej ponuke, ale pri všetkom učive, ktoré musia deti denne nosiť na chrbte, bude aj tak dosť ťažká. Skúste dať do fľaše na pitie len sirup a vodu si dieťa dopustí v škole.

Rozmery: cca 39x29x19 cm

Hmotnosť: 0.9 kg

Materiál: 100% Polyester

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty