TOPGAL ENDY 22013 - B - ŠKOLSKÁ TAŠKA

Školské tašky a batohy | Kód: 2644-2661
Dostupnosť
Skladom
77,90 €
64,92 € bez DPH
Merná jednotka: ks (ks)

TOPGAL ENDY 22013 - B - ŠKOLSKÁ TAŠKA

 

Hľadáte tašku s motívom monster truckov? Máme! A to rovno s 3 rôznymi obrázkami áut v prednom vrecku – ale môžete si tam dať aj svoje obľúbené autá, fantázii sa medze nekladú! Hitovka pre chlapcov, prváčikov. Vďaka dvom objemným komorám bude taška ENDY vyhovovať minimálne do 3. triedy ZŠ. Navyše je taška ultraľahký, neváži ani kilogram! Môžeme ju odporučiť aj pre tých najmenších chlapcov pod 120 cm. Chrbtová časť tašky je lisovaná z mäkkej tvarovanej peny, vďaka ktorej je taška tak ľahká. Ramenné popruhy sú polstrované, anatomicky tvarované a možno ich utiahnuť prackami na výšku v ich spodnej časti ak chrbtu v ich hornej časti. Schádzať z ramien nebudú ani v zime, keď deti nosia bundy, nebojte. Ramenné popruhy sú totiž vybavené aj pevným, výškovo nastaviteľným hrudným pásikom.

Dve hlavné komory pohodlne pojmú všetko učivo minimálne prvých troch tried ZŠ. Záleží ale aj na požiadavkách vašej školy, koľko toho malí školáci musia nosiť na chrbte. Do zadnej objemnej komory odporúčame umiestniť najťažšie učebnice a dosky na zošity. V prednej užšej komore potom nájdete malé sieťové vrecko na zips a menovku.

Predné hlboké vrecko je skvelé na uloženie krabičky s desiatou a ďalších drobností, alebo napríklad peračník PENN 22013 v rovnakom dizajne. Vo vrecku je aj vyberateľná karabínka, vďaka ktorej nemusíte hľadať zabudnuté kľúče na dne batohu pod zošitmi. Fľaštičku na pitie dajte radšej do vrecka na bok tašky.

Hlavná charakteristika:
- vhodná aj pre malých drobných prváčikov
- neváži ani 1 kg!
- ultraľahká s objemom pre 1. – 3. triedu

Ďalšie vychytávky:
- záter proti dažďu – látka nepremokne
- pútko na prenášanie tašky v ruke
- pútko a na zavesenie tašky na lavicu
- pevné dno z TOPDURY opatrené nožičkami
- taška bola úspešne testovaná v ITC Zlín

Pokiaľ konce ramenných popruhov po utiahnutí voľne vejú okolo tela vášho dieťaťa, upevnite ich k polstrovanej časti popruhov. Ako? Magnetom. Ten je všitý do koncov popruhov aj na ich čalúnené časti v mieste, kde končí koľajnička hrudnej pracky.

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty