TOPGAL SKYE 22032 - G - ŠTUDENTSKÝ BATOH

Školské tašky a batohy | Kód: 2666-2683
Dostupnosť
Skladom
75,90 €
63,25 € bez DPH
Merná jednotka: ks (ks)

TOPGAL SKYE 22032 - G - ŠTUDENTSKÝ BATOH

Hlavná charakteristika: jedna komora, ale veľký objem, výstuž chrbta, váha len 1kg, vhodný do školy, na krúžky aj na voľný čas.+

NOVINKA! Tohtoročnou strihovou novinkou medzi študentskými batohmi je jednokomorový objemný batoh SKYE, ktorý má pevný polstrovaný chrbát, ale nízku váhu - 1 kg! Pritom objemom dosahuje až 28 litrov. Jedna hlavná objemná komora pojme všetko potrebné. Vnútri komory nájdete aj polstrované vrecko na notebook, praktické sieťové vrecko na zips a karabínku na kľúče našitú na dlhé pruženca. Ďalšie drobnosti sa zmestia do dvoch menších predných kapsičiek – napríklad peračník ETUE 22032 v rovnakom dizajne.

Chrbát plecniaka SKYE je mäkko polstrovaný, spevnený hliníkovým pásom, ktorý drží chrbát plecniaka v správnom anatomickom tvare. Pohodlné nosenie zaistí ergonomicky tvarované, mäkko polstrované ramenné popruhy s výškovo nastaviteľným hrudným pásikom.

Po bokoch batohu sú dve vrecká na fľašu na pitie doplnené. Jedna z nich je doplnená o kompresný popruh, takže do nej môžete umiestniť aj 1,5 litrovú PETku. Reflexné prvky sú jemne zasadené do čela batohu a na ramenných popruhoch. Batoh je opatrený záterom proti dažďu, rovnako tak ako dno z pevného, ​​nepremokavého materiálu TOPDURA.

Ďalšie vychytávky:

pútko na prenášanie batohu v ruke
ideálny voľnočasový parťák

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty