Topgal taška BEBE 20012 B

Školské tašky a batohy | Kód: 2291-2308
Dostupnosť
Skladom
75,90 €
63,25 € bez DPH
Merná jednotka: ks (ks)

Topgal taška BEBE 20012 B

 

Veľkostne ideálna do 1. - 2. triedy. Navyše neopozeraný dizajn v tónoch modrej a zelenej a blikačka na prednom vrecku! Aktovka BEBE je ideálna pre vzrastom najmenších chlapcov v 1. a 2. triede ZŠ. Jednokomorová aktovka má pevnú základňu a vnútornú časť členenú prepážkami. Je menšia ako ostatné tašky z našej ponuky, na výšku má iba 37 cm. Preto sedí dobre aj deťom vysokým 115 cm!

Aj na drobný chrbát malých chlapcov ju správne nastavíte vďaka utahovatelným ramenným popruhom. Hrudný pások zaistí, že aktovka nebude skĺzať z drobných ramienok. Nebojte, aj napriek nižšej výške sa do aktovky zmestia dosky A4 aj všetko potrebné minimálne pre prvé dve triedy ZŠ.

Jedna hlavná komora aktovky dieťaťu uľahčia organizáciu a rozdelenie pomôcok. Vnútorný priestor aktovky je členený na tri časti nepriepustnými pogumovanými prepážkami. Vnútri hlavnej komory nájdete malú kapsu na zips a organizér, napríklad na čipové karty a ceruzky. Vrecko na fľašu je umiestnené na boku aktovky.

Na prednej strane aktovky sú dve malé praktické vrecká. V hornej kapsičke je menovka a zmestí sa do nej napríklad krabička na desiatu. Na prednej časti kapsičky je blikačka. Spodná kapsička je menšia, ale ukrýva v sebe aj malú sieťovú kapsu na zips. Chrbtový systém je u aktovky BEBE anatomicky tvarovaný a polstrovaný. Je vystužený vyberateľným hliníkovým rámom, ktorý je anatomicky tvarovaný tak, aby čo najviac podporil zdravý vývoj chrbta dieťaťa. Samozrejmosťou je kopa reflexných prvkov na čele, bokoch i ramenných popruhoch batohu.

Rovnaký strih aktovky vyhral v roku 2017 test MfDnes!

Tak hurá do školy!

Náš tip: Konce popruhov tašky sú opatrené magnetkami. Tie slúžia na pripnutie k polstrovanej časti ramenného popruhu. Zabránite tak vianiu voľných koncov popruhov okolo tela dieťaťa.

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty